Aaron Belair benoemd tot Head of Liability, ProFin and Technology bij RSA Europe

16 april 2024

Portrait photo of Aaron Belair

RSA Luxembourg S.A. kondigt met genoegen en met onmiddellijke ingang de benoeming aan van Aaron Belair tot Head of Liability, ProFin and Technology voor Europa. Hij rapporteert aan Lynn O'Leary, Chief Executive Officer Europe, en is gevestigd in Madrid.

Lynn O'Leary, Chief Executive Officer Europe, licht toe: "Nu we onze Global Specialty Lines-strategie in Europa blijven uitvoeren en ons aanbod aan onze handelspartners en klanten blijven uitbreiden, zijn we verheugd Aaron aan boord te mogen verwelkomen. Door gebruik te maken van zijn diepgaande expertise, zullen we zeer binnenkort een gespecialiseerd Technology segment toevoegen aan onze portfolio met uitgebreide property, liability, en professional indemnity/cyber verzekeringsoplossingen voor technologie en life sciences bedrijven in Europa."

Aaron heeft een sterke achtergrond in het verzekeren van aansprakelijkheid, multinationals en technologie. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in specialty underwriting en leiderschap. In 2019 sloot Aaron zich aan bij Intact USA. Hij maakte al deel uit van ons Global Specialty Lines-team en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de technologieportefeuille en multinationale mogelijkheden in nauwe samenwerking met ons RSA Global Network-team. Gedurende deze tijd heeft hij functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed, meest recentelijk als Head of Multinational Underwriting. Voordat hij bij Intact kwam, was Aaron Managing Director van de Technology Practice van The Hartford Insurance Group.

Lynn O'Leary voegt hieraan toe: "Met zijn sterke achtergrond in de technologie- en biowetenschappensector en multinationale risico's zal Aaron een belangrijke rol spelen bij het toevoegen van nieuwe producten en diensten aan ons aanbod en het naar een hoger niveau tillen van onze technische capaciteiten en klantenservice."